Uncategorized

Modele fisa de post lucrator gestionar

Scopul POSTULUI: titularul POSTULUI are rolul de a raspunde de gestide physique a stocului de Marfa. 1. denumirea compartimentului: COMPARTIMENTUL DESFACERE 2. Denumirea postului: LUCRĂTOR COMERCIAL 3. Numele și prenumele salariatului: NUME ȘI PRENUME SALARIAT 4. Se subordonează: directeur DE MAGAZIN 5. Numele șefului ierarhic: NUME ȘI PRENUME ȘEF IERARHIC 6. Subordonează: numai Dacă este cazul 7. Drept de semnătura: stagiaire: extern: 8. relații funcționale:-cu lucrătorii Daegu de la depozit pentru preluarea comenzilor; -Cu funcționării de la Biroul de Informații pentru Chemarea personalului de la curățenie; -Cu funcționării de la casierie pentru preluarea produselor la Care renunță clienții; 9. Pregătirea și Experiență: NIVEL DE STUDII: minim Liceul (diplomă de bacalaureat) EXPERIENȚĂ:-nu este obligatorie; -Au prioritate persoanele cu Experiență în domeniul Comercial APTITUDINI ȘI DEPRINDERI NECESARE:-Percepție vizuală; -Atenție: concentrare, mobilitate, distributivitate, selectivitate; -Rapiditate; -L`esprit pratique; -Coordonare manuală Bună; -Memorie vizuală Bună; -Abilități de comunicare; -Capacitate de a Lua decizii; -Persoană de încredere; -Implicare în activitate; -Dorință de a Munci; -Capacitatea de a se descurca în condiții de stres; -Rezistență la Sarcini répétitive; -Rezistență la oboseală; -Capacitatea de a Munci în echipă; -Autocontrol mediu; -Aspect fizic plăcut; -Motivație. 10. Autoritate și libertate organizatorică: Dacă este cazul Fișa de post Lucrător Comercial-Model fișă de post gratuit, editabil, conținut orientativ.

2. denumirea postului: Lucrator gestionar 3. Numele si prenumele salariatului: NUME SI PRENUME SALARIAT 4. Se subordoneaza: administrateur si managerul de aprovizionare/desfacere 5. Numele sefului ierarhic: NUME SI PRENUME SEF IERARHIC 6. Subordoneaza: numai daca este cazul 7. Drept de semnatura: stagiaire: extern: 8. relatii functionale: cu toate compartimentele Societatii 9. Pregatirea si experienta: Pregatire/instruire.: Liceu experienta: minim 2 Ani 10. Autoritate si libertate organizatorica: Daca este cazul 11. RESPONSABILITATI si Sarcini: Sarcini si RESPONSABILITATI PE Linie PROFESIONALA 1.

Asigura gestia physique a stocului de Marfa; 2. Opereaza dans STOC miscarile de Marfa; 3. pastreaza documentele justificatif légat de stocuri; 4. efectueaza Lunar inventarul stocului de Marfa; 5. participa Activ la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii la/DIN Magazia firmei; 6. raporteaza superiorului ierarhic orice neconcordanta intre stocul fizic si cel scriptic; 7. ofera informatii despre stocuri departamentelor firmei; 8. respecta legislatia de Gestiune a stocurilor; 9. introduire la Marfa dans le stoc dans le baza documentelor de intrare; 10.